Kerst

Vanaf 6 december t/m 24 december is het mogelijk om het 3 gangen decembermenu bij ons te nuttigen. Het volledige decembermenu staat hieronder afgebeeld:

Het decembermenu is vanaf 6 december iedere dag te bestellen zonder van te voren te reserveren. De verschillende gangen van het decembermenu zijn ook los te bestellen of te combineren met andere gerechten van de menukaart.

 

Kerstmenu:

Eerste kerstdag vieren we zelf kerst en is het Wapen van Voorschoten gesloten. Tweede kerstdag dinsdag 26 december zijn we geopend vanaf 14:00 uur voor koffie, lunch en borrel. Vanaf 18:00 uur kunt u ook dineren. Voor het diner is reserveren noodzakelijk dit kan via 071-8880270. Tijdens het diner serveren wij een kerstmenu. Het 3 gangen kerstmenu is € 37,50 per persoon inclusief 2 amuses. Zie het volledige kerstmenu hieronder:

 

 

 

Menukaart

Bij het Wapen van Voorschoten kunt u dagelijks genieten van een heerlijke lunch of diner.
Ons enthousiaste keukenteam staat elke dag weer voor u klaar om met grote zorg de lekkerste gerechten te bereiden.

Lees meer

Feesten & partijen

Het Wapen van Voorschoten leent zich bij uitstek voor feesten en partijen. Zo kunnen wij uw  borrel verzorgen in ons cafe of kunt u kiezen voor een besloten partij in ons sfeervolle restaurant. 

Lees meer

Nieuws

VACATURE MEDEWERKER ALGEMENE DIENST/TERRASBOUWER

Vacature Medewerker Algemene Dienst / Terrasbouwer

Het Wapen is 7 dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel, diner, feesten en partijen. Wil jij werken in de huiskamer van Voorschoten? Ben je een vroege vogel? Wil je parttime aan de slag? dan zijn we op zoek naar jou!

 

 

» Lees meer

Nieuwe website live

Onze nieuwe website is online en dat was als we eerlijk zijn flink nodig. We vertrouwen er op dat het nieuwe design je zal aanspreken…. het is tenslotte het digitale equivalent van ons mooie Grand Café en restaurant.

» Lees meer

Agenda